ЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Почитувани читатели, поради чести и слични прашања на нашиот мејл, ја поставуваме оваа содржина која во иднина ќе се надополнува и која ќе може да ја најдете на горното мени на нашиот сајт. Со надеж дека ќе помогнеме на многу риболовци во нивните нејаснотии и дилеми.

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo  spin fly     Untitled    pastrmka  bistroinspekcija