72 часа Берсин

72 часа Берсин

Повторување на минатогодишната 72 часа кампања на Берсин, овој пат побогата со риба и со збогатено друштво
Видео креирано од Матеј Крап Симјановски... :)

Уживајте и бистро!


Медија

Прегледано 1574 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo  spin fly     Untitled    pastrmka  bistroinspekcija