Крапски риболов на Бистрица, Бугарија

Крапски риболов на Бистрица, Бугарија

Покрај тоа што го посетивме пред 1 месец, викендот пред Велигден бевме и на риболов 2 екипи.

Водата беше качена поради снеговите, но за купот во Мај ќе биде на идеално ниво.

Големи примероци има доста, но има и доста мал крап од 1кг до 3 кг. Го има во изобилие што за натпревар е ИДЕАЛНО!

Еве некоја слика...


Медија

Прегледано 1859 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo  spin fly     Untitled    pastrmka  bistroinspekcija