Река Радика - Спин лига 2018

Река Радика - Спин лига 2018

Мал и скромен допринос од моја страна кон браќата спинерџии, едно слајд фото видео за спомен и подсетување на сите од овој прв и историски рибарски настан за нас и Македонија !!!
Ве поздравувам сите и посакувам многу успех во последна рунда а воедно го поздравувам и цел форум, уживајте и бистро !!!


Медија

Прегледано 1195 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo  spin fly     Untitled    pastrmka  bistroinspekcija