Трет интернационален турнир во Surfcasting во Грција

Трет интернационален турнир во Surfcasting во Грција

Почитувани колеги рибари!
Неодамна заврши третиот по ред интернационален турнир во Surfcasting во Грција, 3rd INTERNATIONAL TROPHY IN GREECE "RESPECT THE SEA" - на кој за првпат зема учество и еден риболовен клуб од Македонија, АКВАСПОРТ ГЕВГЕЛИЈА, претставен од Коле Петанчески, Илија Ангов и Александар Василев. На турнирот учествуваа 83 натпреварувачи од повеќе држави, Франција, Германија, Полска, Албанија, Турција, Тунис, Мароко и уште некоја не се сеќавам сега :D .
Овој вид на риболов е доста популарен,само во грција се одржуваат два до три пати годошно такви турнири од локален и интернационален карактер, чест ни беше што можевме да учествуваме и да споделиме искуство со останатите колеги од другите држави. Турнирот беше организиран на највисоко можно ниво, со еден збор професионално. Би сакал да споделам со Вас, преку фотографии, мал дел од тоа што се случуваше таму. Ова е само мал дел од тоа што беше :)
БИСТРО

Прегледано 1415 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo  spin fly     Untitled    pastrmka  bistroinspekcija