Кастинг прво коло крапска лига 2017

Кастинг прво коло крапска лига 2017

Како што гласи и насловот неделата се одржа првото коло од крапската лига 2017.
Во нејзе земаа учество 7 дуа и првиот напревар беше во фрлање во далечина или кастонг.
Како што е правилникот првин се влечеше за редослед на влечење па после тоа за кое дуо прво ке фрла.
Се постигнаа следните резултати.

Лапласт крап тим просек 114,8 место 7 бодови 1
ЗСР Вардар 1 просек 126,4 место 6 бодови 2
Хокај крап тим Рибар 2011 просек 131,35 место 5 бодови 3
Нико крап тим просек 132,1 место 4 бодови 4
Крап тим Преспав Рибар 2011 просек 134,35 место 3 бодови 5
Вип крап тим Рибар 2011 просек 136,9 место 2 бидови 6
CО2 Вардар 2 просек 139,65 место 1 бодови 7

Најделеку како поединци фрлија
Предраг 144,2
Тафта 143,4
Александар 142

Бистро на сите екипи во второто коло.

Следуваат слики од кастигот

Прегледано 2564 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo  spin fly     Untitled    pastrmka  bistroinspekcija