Сефте за сезона 2017

Сефте за сезона 2017

На 01.02 започна сезоната за риболов на Мавровско езеро. Иако бев викендов таму, во саботата не отидов на езеро, лошо време проследено со дожд и магла.
Во недела спремив опрема и тргнав на езеро, но каде да се оди. Езерото се уште замрзнато на Леунска страна, а и испуштено доста, па единствени места за риболов на спин се Црн Камен и каналот на Мавровска брана.

Се одлучив за каналот во Маврово.
Времето убаво, мирно, малку сонце малку облаци.
Понатаму сликите нека зборуваат.


Медија

Прегледано 5368 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo  spin fly     Untitled    pastrmka  bistroinspekcija