Јавен повик за концесии за риболовни ревири и рекреативни зони 2018

Јавен повик за концесии за риболовни ревири и рекреативни зони 2018

Во прилог може да го преземете Јавниот повик за доделување на концесија на рибите за организирање на рекреативен риболов на риболовни ревири и рекреативни зони.

Прегледано 2930 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo  spin fly     Untitled    pastrmka  bistroinspekcija