ЦЕНИ И ПУНКТОВИ ЗА ДОЗВОЛИ ЗА 2018 ГОДИНА

ЦЕНИ И ПУНКТОВИ ЗА ДОЗВОЛИ ЗА 2018 ГОДИНА

ЦЕНИ НА ДОЗВОЛИ ЗА 2018 ГОДИНА

1. РЕВИР ВАРДАР 3 – СКОПСКИ:

(ВАРДАР ОД РАДУША ДО СОСТАВ СО ПЧИЊА, ТРЕСКА ОД МАТКА ДО СОСТАВ СО ВАРДАР, ЛЕПЕНЕЦ ОД ГРАНИЦА ДО СОСТАВ СО ВАРДАР, КАДИНА РЕКА, МАРКОВА РЕКА)

- ГОДИШНА: 1100 ДЕНАРИ

- ПЕТНАЕСЕТДНЕВНА: 700 ДЕНАРИ

- СЕДУМДНЕВНА: 500 ДЕНАРИ

- ДНЕВНА: 300 ДЕНАРИ

(ЗА НАД 65 ГОДИНИ СТАРОСТ – ГОДИШНА 900 ДЕНАРИ)

2. ГОДИШНИ КОМБИНИРАНИ ДОЗВОЛИ:

ВАРДАР 3 + ПЧИЊА 2 (СКОПСКИ ВАРДАР, ПЧИЊА, ЛЕПЕНЕЦ, ТРЕСКА, КАДИНА, ЕЗЕРЦА БАДАР)

1800 ДЕНАРИ

(ЗА НАД 65 ГОДИНИ СТАРОСТ – 1600 ДЕНАРИ)

ВАРДАР 3 + ВАРДАР 4 (СКОПСКИ ВАРДАР, ВЕЛЕШКИ ВАРДАР ДО СОСТАВ СО ЦРНА, ЛЕПЕНЕЦ, ТРЕСКА, КАДИНА, ЦРНА РЕКА ОД БРАНА ТИКВЕШ ДО СОСТАВ, БРЕГАЛНИЦА ОД С.УБОГО ДО СОСТАВ, БАБУНА И ТОПОЛКА)
1900 ДЕНАРИ

(ЗА НАД 65 ГОДИНИ СТАРОСТ – 1700 ДЕНАРИ)

ВАРДАР 3 + ВАРДАР 4 + ЕЗЕРО МЛАДОСТ (ВЕЛЕШКО)

2200 ДЕНАРИ

(ЗА НАД 65 ГОДИНИ СТАРОСТ – 2000 ДЕНАРИ)


ПУНКТОВИ ЗА ИЗДАВАЊЕ НА ДОЗВОЛИ ЗА 2018

1. ПРОДАВНИЦА ЗА РИБОЛОВНА ОПРЕМА САРА СПОРТ БИСТРО, (СПРОТИ БИТ-ПАЗАР КАЈ ПЕРО)
Работно време 09:00 – 17:00

2. ПРОДАВНИЦА ЗА РИБОЛОВНА ОПРЕМА РИБОЦЕНТАР ВО ТАФТАЛИЏЕ
Работно време 10:00 – 20:00

3. ПРОДАВНИЦА ЗА РИБОЛОВНА ОПРЕМА МАКДАМ ВО ПОРТА ВЛАЕ
Работно време 09:00 – 20:00 (во периодот од 09.07 – 14.07.2018 од 11:00 – 19:00)

4. ПЕРАЛНА МИА, ВО НОВО ЛИСИЧЕ (започнува со работа од 17.07.2018). Најава на 078/448-580

5. ЗСР ВАРДАР СКОПЈЕ, БУЛ.КОЧО РАЦИН БР.75, СКОПЈЕ
Работно време 08:00 – 16:00

6. Реон на Маџари/Сингелиќ – Вертиго Дизајн, преминот преку пруга со рампи кај Кванташки, најава/титка кај Давор на 070/57-70-20

7. Реон Аеродром – договарање на 071/232-188, достава кај треба, од понеделник до петок попладне

8. Реон Драчево – Продавница за риболовна опрема Марија Спорт. Работно време 09:00 – 19:00. По потреба контакт на 072/443-770

9. Продавница за риболовна опрема ФИШЕРМАН – Порта Влае. Работно време 10:00 – 17:00

10. Продавница за риболовна опрема БЛИНКЕР – Ѓорче Петров. Работно време 10:00 – 18:00. Контакт телефон 075 296 706

11. Реон Илинден – договарање на 070/226-282 од понеделник до петок 08:00 – 16:00

Прегледано 3787 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo  spin fly     Untitled    pastrmka  bistroinspekcija