Цени за одобрени дозволи за 2018 година

Цени за одобрени дозволи за 2018 година

Почитувани колеги риболовци,

Во прилог може да го преземете Решението од МЗШВ за висина на одобрени цени на дозволи по риболовни ревири и рекреативни зони за 2018.

Со почит,

РИБАР 2011

Прегледано 5827 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo  spin fly     Untitled    pastrmka  bistroinspekcija