Апел за помош за Николче Колев

Апел за помош за Николче Колев

Потребна е помош за младиот битолчанец Николче Колев, риболовец (член на Рибар 2011), кој боледува од карцином на меко и сврзно ткиво и потребни му се доста средства за лекување во странство.

Однапред Ви се заблагодаруваме за Вашата помош, со која ќе помогнете да се спаси животот на Николче

Да бидеме хумани!

Прегледано 10367 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo  spin fly     Untitled    pastrmka  bistroinspekcija