Испечатете ја страната
Кастинг прво коло крапска лига 2017

Кастинг прво коло крапска лига 2017

Како што гласи и насловот неделата се одржа првото коло од крапската лига 2017.
Во нејзе земаа учество 7 дуа и првиот напревар беше во фрлање во далечина или кастонг.
Како што е правилникот првин се влечеше за редослед на влечење па после тоа за кое дуо прво ке фрла.
Се постигнаа следните резултати.

Лапласт крап тим просек 114,8 место 7 бодови 1
ЗСР Вардар 1 просек 126,4 место 6 бодови 2
Хокај крап тим Рибар 2011 просек 131,35 место 5 бодови 3
Нико крап тим просек 132,1 место 4 бодови 4
Крап тим Преспав Рибар 2011 просек 134,35 место 3 бодови 5
Вип крап тим Рибар 2011 просек 136,9 место 2 бидови 6
CО2 Вардар 2 просек 139,65 место 1 бодови 7

Најделеку како поединци фрлија
Предраг 144,2
Тафта 143,4
Александар 142

Бистро на сите екипи во второто коло.

Следуваат слики од кастигот

Прегледано 2450 пати

Галерија