www.ribar.com.mk
http://ribar.com.mk/forum/

КРИВА РЕКА - КУМАНОВО
http://ribar.com.mk/forum/viewtopic.php?f=151&t=2074
Страна 77

АвторCOLON  BrankoS [ Сре Jун 24, 2015 11:19 pm ]
Наслов на мислењетоCOLON  Re: КРИВА РЕКА - КУМАНОВО

Стефан НапишиCOLON
Koj e koncesioner na kratovskiot del na kriva reka i ako moze da mi ja dadete ziro smetkata da uplatam za dnevna dozvola.Fala odnapred.Pozdrav i bistro! :D
Ѕинго :)

АвторCOLON  BrankoS [ Сре Jун 24, 2015 11:20 pm ]
Наслов на мислењетоCOLON  Re: КРИВА РЕКА - КУМАНОВО

Шала колега, би требало да е ова

Риболовен ревир:
КРИВА РЕКА 1
Концесионер: ЗСРРК „ МРЕНА “ – Крива Паланка
Граници на ревирот: Го опфаќа течението на Крива Р
ека од изворишниот дел до мостот кај село Туларево
со сите притоки во целото свое
течение, како и сите мали и микроакумулации кои пр
ипаѓаат на овој ревир, а се утврдени во риболовната
основа.
Рекреативна зона “Отошница”
се приклучува кон риболовен ревир Крива Река 1.

Скратен назив: ЗСРРК МРЕНА - Крива Паланка
Место: Крива Паланка
Адреса: ул.Гоце Делчев бр.31, Крива Паланка
Дата на регистрација/пререгистрација: 05.12.1998 / 14.05.2013
Број на Решение за вршење дејност спорт: 08-3759 од 15.04.2009
Жиро сметка: 320100005008402
Депонент: Централна Кооперативна Банка

http://mrf1952.mk/images/documents/koncesioneri.pdf
http://www.mrf1952.mk/informacii/zdruze ... 0%BD%D0%B0

бистро !

АвторCOLON  Стефан [ Сре Jун 24, 2015 11:31 pm ]
Наслов на мислењетоCOLON  Re: КРИВА РЕКА - КУМАНОВО

BrankoS НапишиCOLON
Шала колега, би требало да е ова

Риболовен ревир:
КРИВА РЕКА 1
Концесионер: ЗСРРК „ МРЕНА “ – Крива Паланка
Граници на ревирот: Го опфаќа течението на Крива Р
ека од изворишниот дел до мостот кај село Туларево
со сите притоки во целото свое
течение, како и сите мали и микроакумулации кои пр
ипаѓаат на овој ревир, а се утврдени во риболовната
основа.
Рекреативна зона “Отошница”
се приклучува кон риболовен ревир Крива Река 1.

Скратен назив: ЗСРРК МРЕНА - Крива Паланка
Место: Крива Паланка
Адреса: ул.Гоце Делчев бр.31, Крива Паланка
Дата на регистрација/пререгистрација: 05.12.1998 / 14.05.2013
Број на Решение за вршење дејност спорт: 08-3759 од 15.04.2009
Жиро сметка: 320100005008402
Депонент: Централна Кооперативна Банка

http://mrf1952.mk/images/documents/koncesioneri.pdf
http://www.mrf1952.mk/informacii/zdruze ... 0%BD%D0%B0

бистро !
Fala mnogu. Bistro!

АвторCOLON  zasov [ Пон Jун 13, 2016 11:30 pm ]
Наслов на мислењетоCOLON  Re: КРИВА РЕКА - КУМАНОВО

Колеги, ловел ли некој на спин во Кратовскиот дел, знам дека има клен, до дали има и пастрмка.
И така сум по цел ден на работа во Кратово, па да го искористам денот.

Страна 77 Часовникот е според Македонско време или според зоната: UTC_OFFSET Etc/GMT-2
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/