Мушичарска лига 2018

Мушичарска лига 2018

На 22.04.2018 и 28.04.2018 на реката Сатеска се одржаа четирите кола од Мушичарска лига 2018. Учество земаа 11 натпреварувачи, а победници беа:

1 место - Јулио Божиноски од РИБАР 2011

2 место - Зоран Трајковски од РИБАР 2011

3 место - Александар Цветановски од РИБАР 2011

Прегледано 1943 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo  spin fly     Untitled    pastrmka  bistroinspekcija