Морски викенд по кефалото

Морски викенд по кефалото

Ги поздравувам членовите на форумот со нашата последна репортажа од викендот кој измина.

Уживајте во видеото, бистро!


Медија

Прегледано 1151 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo  spin fly     Untitled    pastrmka  bistroinspekcija