Голем Петок на река Треска

Голем Петок на река Треска

Со добра екипа,добра природа,добра риба и малку желба лесно е да се направи и добра рибарска репортажа
Како секогаш имале чест форумџиите да гледаат први така и овој пат ексклузивно за вас нашиот прекрасно поминат ден склопен во прекрасно 10 минутно видео...
Кој не идел на овој терен преку видеото ќе ги види скоро сите добри места од уливот на река Треска во езеро Козјак до уливот на река Беличка во река Треска.
Само овдека сум гледал како се вади бојник на дренка и воблер, а клен на лебче
Уживајте и до следно видување нека ви е на сите бистро, поздрав од вашх верен рибар Акирибар !
Поздрав голем од нас до вас од цела екипа !!!


Медија

Прегледано 4035 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo  spin fly     Untitled    pastrmka  bistroinspekcija