Мини мушичарска секција

Мини мушичарска секција

Зимата е најдобро време за врзување на мушици, а и за мушичарски дружби. Па така, деновиве кај мене имавме мини сесија на врзување на мушици, а наредните денови јас се посветив малку на дополнување на кутиите и припрема за претстојната сезона.

Масата подготвена:)

Image

Најдобриот материјал за изработка на нимфи

Image

Колегите

Image

Image

Дел од врзаните мушици за почеток на сезона

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Најбрз начин за фотографирање на мушици :)

Image

Image

Image

Кутиите наполнети и спремни за февруари 2017 :)

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

Прегледано 2696 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo  spin fly     Untitled    pastrmka  bistroinspekcija