Едукација на млади кадри - одсек штука

Едукација на млади кадри - одсек штука

Моментот кога син ми дозна дека на одмор ке одиме во Ставрос , почна со пакување на риболовната опрема . Уште не тргнати почнаа прашањата " кога ке одиме на Агитис "
" колку пати ке одиме " :D :D :D ... Јасно даде до знаење дека планира дел од времето да го помине и во риболов . Иако немам обичај да носам опрема на одмор , овој пат бев приморан

Не го дочека вториот ден , веке почна да прашува кога ке одиме ... и се знае , пали колата и правац Агитис .
Водата беше одлична , не многу голема . Некои места се изгубија но се отворија некои нови квалитетни места за штука .
Спинерите и кашиките почнаа да летаат и се појавија првите удари . Неколку изгубени но и уловени штуки . Задоволството на високо ниво :D

Како синот е задоволен , мора и татко му да биде задоволен.

Тука заврши нашата попладневна прошетка по Агитис , но не држеше многу :hit_head:
по неколку дена почнаа повторно прашањата кога пак ке одиме :lol: :lol: :lol:
Што се мора не е тешко , ме радуваше фактот дека се повече е заинтересиран за риболовот .

Вторта кампања ја направивме исто попладне од 17:00 до 19:00 часот ... водата беше уште падната и активноста на штуката беше доста намалена .
Но среќата ги прати храбрите :)

Задоволството повторно беше големо , преубава природа и убава вода богата со риба .
Не испрати убаво зајдисонце за разубавување на целата кампања :D

Поздрав и Бистро до следниот риболов

Прегледано 2489 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo  spin fly     Untitled    pastrmka  bistroinspekcija