Дел од контролите на Вардар 3 - Скопски

Дел од контролите на Вардар 3 - Скопски

Во прилог е голема галерија од дел од досегашните контроли на Вардар, Треска и Лепенец.

Бистро и чесно на вода!

Прегледано 2080 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo  spin fly     Untitled    pastrmka  bistroinspekcija