Известување од МРФ за средба со спортски риболовци

Известување од МРФ за средба со спортски риболовци

Почитувани,

Ве известуваме дека Македонска Риболовна Федерација ке одржи работна средба за сите заинтересирани спортски риболовци кои ќе учествуваат во лига натпреварите при организација на МРФ, дисциплина Крап во 2018 година. Средбата ќе се одржи на 23.12.2017 година во Институтот за сточарство со почеток во 11:00 часот.

Скопје, 20.12.2017 година

Македонска Риболовна Федерација

Прегледано 1823 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo  spin fly     Untitled    pastrmka  bistroinspekcija