Редовно годишно собрание на МРФ 2017

Редовно годишно собрание на МРФ 2017

Ве известуваме дека 34-та Седница на Собранието на Македонска Риболовна Федерација ќе се одржи на 23.04.2017 година во просториите на Земјоделски факултет за науки и храна со почеток во 11.00 часот во Скопје.

Делегати со право на глас имаат риболовните здруженија, членки на федерацијата кои ја имаат подмирено членарината за 2016 година до денот на одржувањето на Собранието.

Материјалите се објавени во прилог на ова известување.

Со почит,

Македонска Риболовна Федерација

Прегледано 2139 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo  spin fly     Untitled    pastrmka  bistroinspekcija