Испечатете ја страната
Новогодишна лицитација на форумот на ribar.com.mk

Новогодишна лицитација на форумот на ribar.com.mk

Почитувани риболовци,

На форумот на ribar.com.mk вчера започна традиционалната новогодишна лицитација со која се собираат дополнителни средства кои РИБАР 2011 ги користи за порибување на водите во Македонија. Годинава порибивме неколку води, а сумите потрошени на порибување беа далеку над собраните средства од ланската лицитација. И годинава ќе го направиме истото. Лицитацијата ќе трае до 30.12.2016

Повелете во разделот за новогодишна лицитација, дајте го својот допринос за порибувањето во Македонија.

Бистро

http://www.ribar.com.mk/forum/viewforum.php?f=173

Прегледано 2922 пати