Наскоро започнува светско крапско првенство

Наскоро започнува светско крапско првенство

Од 20-24.09.2016 во Франција ќе се одржи светското крапско првенство. Македонија учествува на ова првенство со 3 тимови (дуа) плус резервна екипа.

Да им посакаме бистро и многу успех, достојно да ја претстават Република Македонија.

Информации за текот на првенството кое трае 72 часа ќе бидат објавувани постојано на форумот на РИБАР.

 

Прегледано 2278 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo  spin fly     Untitled    pastrmka  bistroinspekcija