Кленот е активен на Мавровско езеро

Кленот е активен на Мавровско езеро

Деновиве на форумот на РИБАР добивме информации од наши членови дека кленот на Мавровско езеро е активен на спин техника, со користење на цикади и воблери.

Повеќе информации на форумот :)

 

Прегледано 2522 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo  spin fly     Untitled    pastrmka  bistroinspekcija