Повторно уловена пирана во Дојранско езеро

Повторно уловена пирана во Дојранско езеро

Во петокот, во близина на с.Николиќ на Дојранско езеро, повторно е уловена пирана во мрежа од страна на стопанските риболовци. Фотографијата е направена од татко на член на форумот на РИБАР и е автентична.

 

Прегледано 3904 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo  spin fly     Untitled    pastrmka  bistroinspekcija