Заврши светското првенство во дисциплина пливка

Заврши светското првенство во дисциплина пливка

Изминатиот викенд во Пловдив, Бугарија, се одржа светското првенство во риболов во дисциплина “пливка“. Македонската репрезентација зема учество на ова првенство и го освои 16-тото место во вкупна конкуренција, што е најдобар успех на Македонската репрезентација досега на светските првенства во дисциплина “пливка“. Честитики за момците кои ја претставија Македонија.

 

Прегледано 1953 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo  spin fly     Untitled    pastrmka  bistroinspekcija