In Memoriam

In Memoriam

Колеги, денес, после кратко боледување, почина нашиот колега Владимир Андреев, познат на форумот како ВладоМКД, добар другар, страсен риболовец, еден од основачите на РИБАР 2011... Бог да го прости, нека почива во мир :(

 

Прегледано 2307 пати

Галерија

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo  spin fly     Untitled    pastrmka  bistroinspekcija