Рибар 2011 ги пориби со крап Мавровица и Велешко езеро

Рибар 2011 ги пориби со крап Мавровица и Велешко езеро

Како и секоја година, така и изминатата 2015 година здружението Рибар 2011 доброволно и со сопствено собрани средства пориби неколку води во Република Македонија. Последните две порибувања со вредност од 32.000 денари беа на Мавровица и Велешко езеро со околу 100 крапови со тежина во просек од 1,5 килограми.

Прегледано 3988 пати

ПРИЈАТЕЛИ

Bistro logo  spin fly     Untitled    pastrmka  bistroinspekcija