Почитувани колеги,
Би сакал да со вас споделам едно негативно искуство што јас го имав на свој грб и џеп.
Купени три трски по цена од скоро 170 евра, после неколку риболови едниот пука како да е правен од стакло (кој сака ке му пратам и слики) и во прилог погледнете ја комуникацијата од добавувачот:
2016-06-23
Poshtovani,
nakon nekoliko ribolova desilo se ono shto nitko nezeli da se desi, a meni je ovo prvi put.
Shtapove koje sam nabavio od vas -jedan je pukao i to pukao kao da je pravljen od staklo.(drugi deo odozgo- ispod vrha)
U prilog vam shaljem slike, pa bih zeleo da pitam dali ovakav nedostatak je pod garantnom roku?
Postovani Vlade
Generalno cudno, jer sa tom serijom uopste nismo imali probleme-reklamacije.
U svakom slucaju mi ne mozemo suditi niti odobriti ili odbiti reklamaciju na osnovu slike.
Garantni rok je godinu dana od kupovine i odnosi se na fabricke greske
Potrebno je da dostavite stap sa fiskalnim racunom-ili dostavnicom kurirske sluzbe, popunite zahtev za reklamaciju a nese lice za odgovorno za reklamacije ce Vam najbrze sto je moguce odgovoriti.
Pozdrav
Carpologija
2016-06-24
Hteo bi josh da putam (po pretpostavci da ce reklamacija biti odbijena) dali mogu ja da kupim samo taj drugi deo i koliko koshta ?
From: Carpologija Fishing Shop
Sent: 6/24/2016 15:30
Postovani,
Stapove ste kupili u februaru 2015. god. tako da nisu u garantnom roku. Delove za teleskopske stapove nazalost ne mozemo da porucimo. Pogledacemo u magacinu da li slucajno imamo deo, mada sa tim stapom nikad nije bilo nikakvih problema.
Hvala na razumevanju,
Pozdrav.
2016-06-25
Hvala na odgovoru,
Hteo bi da pitam, kad vec nisu u garantnim roku, kako to da ih vi joah prodajete a za iste ahtapove nema rezervnih delova ili nemoze da se poruci?
Zar treba da kupum joah dva shtapa, pa da jedan cuvam za djelove, kao u mom slucaju?
Sent: 6/27/2016 15:38
Postovani,
Za teleskopske stapove u garantnom roku menja se ceo stap a ne segment.
Hvala na razumevanju,
Pozdrav.
2016-06-27
Zaista cemo se potruditi, ali ne mozemo da Vam obecamo.
2016-06-27
Hvala na odgovoru,
Dali moze da se nadze odgovarajuci deo?
On Tuesday, June 28, 2016 10:47 AM, Carpologija Fishing Shop <
carpologijamp@gmail.com> wrote:
Postovani
Proverili smo, i nemamo u magacini niti jedan deo.
Takodje kontaktirali smo servisere po Srbiji, ima jedan stap medjutim isti deo mu fali kao i na Vasem.
Nazalost nikako ne mozemo da pomognemo, probali smo sve sto smo mogli. Nadamo se da ce te nas razumeti
Pozdrav
2016-07-02 22:01 GMT+02:00 Vlade Trokoski <
autobt@yahoo.com>:
Zdravo,
da budem iskren-ne mogu prihvatiti ,,to da nemate rezervne delove" za produkte koji josh ima u prodaju kod vas.
nadam se da cete se potruditi da pronadzete ovaj deo-nezanima me kako, jer sve ovo bi bilo prevecu negativnu reklamu za vas.Ja sam izgubio jedan shtap, al vi mozete da izgubite mnogo vise od mene.
Sigura sam da na forumima su bash zedni za ovakve teme !
Pozdrav iz Bitolj MKD
Carpologija Fishing Shop <
carpologijamp@gmail.com>
To
Vlade Trokoski
Today at 9:54 AM
Postovani Vlade
Kao sto smo Vam u predhodnom nizu mejlova objasnjavali, pokusacemo jos jednom
REKLAMACIJA
1.Za reklamaciju nemate osnov jer je racun stariji od godinu dana, te nacin loma stapa nismo ni razmatrali.
2. Prologic nema razervnih delova za teleskopske stapove, da bi nam prodao samo jedan segment. Kada dodje do fabricke greske tj loma stapa, menja se ceo stap.
3. Pokusali smo i kontaktirali sve servise koje poznajemo, nasli smo u Carp Servisu Bistro jedan stap ali mu fali isti segment kao i na Vasem.
4. Mi te stapove imamo na stanju, oni su uredno placeni kao i takse na njih, tako da se vode na stanju firme i ne mozemo ih rashodovati i poklanjati sa obrazlozenjem da nasa musterija "Ne moze prihvatiti" i "Ne zanima je kako"
UCENA I PRETNJA
U prethodnom mailu ste nam uputili Ucenu i Pretnju, mi na to sada necemo reagovati . Ako mislite da smo to zasluzili i da cete izvrsenjem pretnje Vi uciniti ljudsko i moralno delo, mi Vas necemo zaustavljati niti sprecavati.
Smatramo i sigurni smo da smo uradili sve sto je bilo do nas i u nasoj moci.
Pozdrav
CARPOLOGIJA
ako ova ne e ucena neznam sto e i sepak najkulturno ti odgovorile.datumite se gledaat koga se slucuvalo i prasanja i odgovori.so ova namesto negativen efekt im napravi krajno pozitiven efekt.Toa napravi i nisto drugo..
e sega jas koga bi imal prodavnica i na vakvo nesto jas bi pisuval sve najloso za tebe a ne ti za mene.So ucena nebiti napravil ama eden muabet i odma bi te izbrkal od prodavnica